galleri

  Charlotte Adde, Falun 1969


Är utbildad vid Universidad Complutense  i Madrid där hon gått en femårig kontutbildning med inriktining på måleri. Senare har hon även gått en Masterutbildning vid samma universitet.


Charlotte ställer regelbundet ut på gallerier och konstmässor i Sverige, Spanien, London, Hong Kong, Singapur och Toronto bland annat.

I Sverige samarbetar hon med Galleri Jäger och Jansson i Lund, Galleri Hägenässtrand i Täby, Galleri Sjöhästen i Nyköping, Galleri Riddarhuset i Vaxholm och senas Galleri Nord i Örebro.


Hon arbetar i akryl, på bladsilver, med blandteknik, screentryck, laserskuret järn och skulptur i brons och stengods.


Hon är medlem i Konst Runt Siljan och Konst i Dalarna och har även varit aktiv i Norra Ölands Konstnärsgille.

Nu kan hon ses permanent på Lönebostället i Gladsax. I galleriet kommer även att anordnas utställningar med andra konstnärer.


www.charlotteadde.com            


Följ på instagram charlotteadde_artI galleriet kan Ni se Charlotte Addes tavlor i akryl med trädmotiv, väggskulpturer i laserskuren Corten med inspiration från naturen och hennes små bronsfigurer som bara görs i ett exemplar. 


I år har hon även experimenterat med lite nya tekniker: "påskäggs" huvuden i stengodslera och Cyanotyp som är en fotografisk tryckprocess som ger ett cyanblått tryck.

 

18
9
image3 (75)
arbol vertical
flecha3-19
aaf18-4
image1 - 2019-07-08T103047.847
Trosnastradet
flores redondo
14
bornholm rosa
10
7
flecha1-19
feb19-4
Höstskog
image3 (76)
vintertrad
5

Tidigare utställningar:

elkaffisch
affisch A4 fyrkant